Αλουμίνια Αθήνα κέντρο

Κουφώματα Αλουμινίου Αθήνα κέντρο-Αλουμίνια Αθήνα κέντρο

Εξειδικευμένες κατασκευές σε αλουμίνια Αθήνα κέντρο&Γλυφάδα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και σε pvc και αλουμίνια Αθήνα κέντρο καθώς και γενικά στις κατασκευές σε κουφώματα pvc  στην Αθήνα και σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία μας μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και πληροφορίες στα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο, στα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και σε συνδυασμό με την παράλληλη δραστηριότητά μας σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ανακαινίσετε ή να κατασκευάσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ενεργειακές απαιτήσεις και πιστοποιήσεις της κατηγορίας αλουμίνια Αθήνα κέντρο,αλουμίνια και pvc Αθήνα και αλουμίνια Αθήνα κέντρο. Τα προφίλ αλουμινίου που χρησιμοποιούμε ποικίλουν καθώς δουλεύουμε με τις πιο γνωστές εταιρείες. Χρησιμοποιούμε αλουμίνια europa,alumil, etem ,compass. Τα προϊόντα μας συνάδουν σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις του προγράμματος εξοικονόμηση κατ οίκον, του εξοικονομώ και μέσω των υπηρεσιών μας θα μπορέσετε να αποκτήσετε το ενεργειακό πιστοποιητικό της οικίας σας για την κατηγορία αλουμίνια Αθήνα κέντρο.Στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο,κουφώματα pvc Αθήνα κέντρο,κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και κουφώματα αλουμινίου Αθήνα προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση εντός της ημέρας.Επίσης πλέον εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο.Προχωρούμε σε αντικατάσταση σε παλιά κουφώματα αλουμινίου σε Αθήνα κέντρο καθώς και σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα και στην θέση τους τοποθετούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο. Και τώρα ας μιλήσουμε για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον ή αλλιώς πρόγραμμα εξοικονομώ.
DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο
DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο39255560_m

Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα9351537_m

Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄οίκον

Περιγραφή του προγράμματος

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει τους πολίτες σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο να μεγιστοποιήσουν την ενεργειακή απόδοση της οικίας τους εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και μεγαλώνοντας την αξία του σπιτιού τους.Στις κατηγορίες αλουμίνια Αθήνα κέντρο,pvc Αθήνα κέντρο και αλουμίνια Αθήνα κέντρο δραστηριοποιούμαστε εδώ και χρόνια και προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Οι προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα ποικίλουν .Τα σπίτια που θα το πάρουν πρέπει να βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης μικρότερης ή ίσης των 2100euro/τετραγωνικό και επίσης πρέπει να έχουν καταταχθεί με βάση του ενεργειακού πιστοποιητικού σε κάποια συγκεκριμένη κλίμακα.
Οι κατηγορίες των πολιτών που θα πάρουν το δάνειο από την τράπεζα χωρίζονται σε 3,(Α1,Α2,Β).

 • Α1:ατομικό εισόδημα < 12.000ευρώΟικογενειακό εισόδημα < 20.000ευρώΚίνητρο 70% Επιχορήγηση και 30%άτοκο δάνειο
 • Α2:12000ευρώ < ατομικό εισόδημα < 40000ευρώ20000ευρώ < οικογενειακό εισόδημα < 60000ευρώΚίνητρο 35%επιχορήγηση και 65%άτοκο δάνειο
 • Β:40000ευρώ < ατομικό εισόδημα < 60000ευρώ60000 < οικογενειακό εισόδημα < 80000Κίνητρο 15%επιχορήγηση και 85%άτοκο δάνειο

Για να μπει κάποιος στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο πρέπει να γίνουν κάποιες ενεργειακές επιθεωρήσεις στα παλιά αλουμίνια Αθήνα κέντρο οι οποίες καλύπτονται 100% από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον μετά την αποπεράτωση του έργου.
Το πρόγραμμα εξοικονομώ καλύπτει και αμοιβή συμβούλου έργου σε ένα ποσό το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 250 ευρώ.

Κατηγορία εργασιών για τη λήψη δανείου

 1. Θερμομόνωση του κτιρίου
 2. Αποκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου Αθήνα κέντρο ,προφίλ αλουμινίου Αθήνα κέντρο, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και αλλαγής τους σε θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο.
 3. Αναβάθμιση της θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού.

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Γλυφάδα

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα για κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο τα οποία έχουν καθοριστεί από τις ενεργειακές προδιαγραφές τις οποίες έχει καθορίσει η Ευρωπαική Ένωση καθώς και το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον και τα οποία απαιτούν κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο,προφίλ αλουμινίου και κατασκευές αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια κρύσταλλα χρησιμοποιούμε τη νέα σειρά PR45 της PROFILCO .Το PR45 είναι μία σειρά κουφωμάτων αλουμινίου η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργειακά διπλά τζάμια και κρύσταλλα τα οποία χρησιμοποιούμε και τα οποία προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης όπως είναι η PILKINGTON και η SAINT GOBAIN παρέχουν την καλύτερη θερμοκρασία στο σπίτι σας χειμώνα-καλοκαίρι καθώς και την καλύτερη ηχομόνωση.

Χαρακτηριστικά Αλουμινίου

 • Η χρήση πολυαμιδίων(16mm) στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση. Τα πολυαμίδια δεν αφήνουν τον ήχο και την θερμότητα να διαφεύγουν από τα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα και τα διπλά τζάμια κρύσταλλα.
 • Με τα ειδικά κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα,Θα μειωθούν τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού ως απόρροια της εξοικονόμησης ενέργειας
 • Στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα,δεν υγροποιείται το εσωτερικό του τζαμιού και δεν παρουσιάζονται υδρατμοί.
 • Τα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα δέχονται τζάμια κρύσταλλα έως και 32mm
 • To πλάτος του τριπλού χωνευτού οδηγού,στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα είναι 139mm και είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση εντός της τοιχοποιίας των σύγχρονων κατασκευών.
 • Το ύψος του οδηγού επαλλήλου στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα είναι 47mm
 • Δυνατότητα σύνδεσης του προφίλ στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα με χρήση γωνιάστρας.
 • Η κύλιση του συστήματος στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα γίνεται πάνω σε πρόσθετο οδηγό (ανοδιωμένο ή ανοξείδωτο) για εύκολη κύλιση και μείωση των τριβών, χωρίς να καταστρέφεται το χρώμα από την πολλαπλή χρήση.
 • Εύκολη κύλιση με ράουλα μεγάλης διαμέτρου (29mm) και η αλλαγή τους γίνεται χωρίς την αποσυναρμολόγηση του φύλλου. Ρυθμίζονται εύκολα.
 • Ειδικά σχεδιασμένα αμορτισέρ όπου το κάτω φέρει βουρτσάκι για να σκουπίσει τον ανοδειωμένο οδηγό ενώ το πάνω εισέρχεται εντός του οδηγού για την καλύτερη ευθυγράμμιση των φύλλων και την αποφυγή ανεπιθύμητων ταλαντώσεων των φύλλων
 • Πολλαπλά κλειδώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Γλυφάδα

Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι9731499_m

Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι27585070_m

Ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου

Τα ανοιγόμενα συστήματα και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα προορίζονται για παράθυρα,πόρτες εισόδου και βιτρίνες. Σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών για ασφαλέστερες κατασκευές σε κουφώματα αλουμίνιου Αθήνα κέντρο και σε διπλά τζάμια κρύσταλλα σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο έχει σχεδιαστεί το νέο σύστημα περιμετρικού κλειδώματος για κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο το οποίο είναι ένα σύστημα ανοιγώμενων αλουμινίων.Το νέο αυτό σύστημα βασίζεται στην κάμερα περιμετρικού μηχανισμού που χρησιμοποιείται στο προφίλ του PVC σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο.Τον περιμετρικό μηχανισμό τον χρησιμοποιούμε στις κατασκευές για κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο,κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα.Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος οφείλεται στο γεγονός ότι τα προφίλ μπορούν να συνδεθούν με απλές διαιρετές γωνιές αλουμινίου και αυτό οφείλεται στην χρήση των κουμπωτών μεντεσέδων αλουμινίου της GU με αποτέλεσμα την κατασκευή κουφωμάτων περιμετρικού κλειδώματος χωρίς την χρήση γωνιάστρας.

Κύρια Χαρακτηριστικά

 • Τα προφίλ συνδέονται με γωνίες
 • Χρησιμοποιούμε μεντεσέδες βαρέου τύπου και της καλύτερης ποιότητας
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια με τη χρήση ατσάλινων κλειδωμάτων
 • Μέγιστη στεγάνωση.

Ρολά Αλουμινίου

 • Ρολά αλουμινίου σε κουτιά
 • Μεγέθη 185×185, 185×155, 155×155
 • Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό τόσο με ανοιγώμενα αλουμίνια όσο και με συρόμενα αλουμίνια.
 • Χρήση ειδικού λάστιχου για καλύτερη στεγανότητα από τον αέρα.

Εξαρτήματα

 • Τα εξαρτήματα αλουμινίου είναι από τους βασικούς παράγοντες οι οποίοι συνδράμουν στην αξιοπιστία μίας σειράς αλουμινίου.
 • EPDM λάστιχα
 • Ανακλίσεις,μεντεσέδες και σπανιολέτες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Γωνίες αλουμινίου ανοξείδωτες

Κάγκελα για τζάμια & κρύσταλλα

Γυάλινο κάγκελο το οποίο χρησιμοποιείται σε μπαλκόνια και όχι μόνο.
Το κάγκελο δέχεται κρύσταλλα 16mm.

Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα

Η εταιρεία μας με πολύχρονη εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά εγγυάται για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προφίλ αλουμινίου που θα βάλετε στο σπίτι σας.
Η εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου Davrisglass ιδρύθηκε το 1985 και μέσα από τη συνέπεια,την επαγγελματικότητα και τη συνεχή εξειδίκευση προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες της στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα.
Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου στην Χαλκίδα με πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Κατηγορίες

 1. Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
 2. Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου Κηφισιά
 3. Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
 4. Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα

Οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου ποικίλουν ανάλογα με το προφίλ που θα χρησιμοποιηθεί, τα τετραγωνικά μέτρα τα οποία θα καλυφθούν ,τα τζάμια κρύσταλλα που θα βάλουμε(ενεργειακά ή απλά),αν τα αλουμίνια είναι απλά ή με θερμοδιακοπή και άλλα πολλά. Η εταιρεία davrisglass εδώ και χρόνια προνοεί για τους καταναλωτές και στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα προσφέρει άκρως ελκυστικές τιμές και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε για τιμές σε κουφώματα αλουμινίου μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.Για τις κατηγορίες προιόντων κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα υποκαταστήματά μας σε Χαλκίδα και Αθήνα.

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα
Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Γλυφάδα