Ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

Ανοιγώμενες Ντουζιέρες Αλουμινίου Αθήνα κέντρο-Συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

Εξειδικευμένες κατασκευές σε ντουζιέρες Αθήνα κέντρο&Χαλκίδα

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις ντουζιέρες Αθήνα κέντρο και σε γυάλινες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο καθώς και γενικά στις κατασκευές με ντουζιέρες και γυαλί  στην Αθήνα και σε ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο,συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μέσα από τη γνώση και την εμπειρία μας μπορούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και πληροφορίες στις ντουζιέρες Αθήνα κέντρο, στα εξαρτήματα για γυάλινες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο και σε συνδυασμό με την παράλληλη δραστηριότητά μας σε τζάμια κρύσταλλα Αθήνα κέντρο σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ανακαινίσετε ή να κατασκευάσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις ενεργειακές απαιτήσεις και πιστοποιήσεις της κατηγορίας τζάμια κρύσταλλα Αθήνα κέντρο,ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο,συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο και σταθερές ντουζιέρες Αθήνα κέντρο. Τα προφίλ αλουμινίου που χρησιμοποιούμε για τις ντουζιέρες Αθήνα κέντρο ποικίλουν καθώς δουλεύουμε με τις πιο γνωστές εταιρείες εξαρτημάτων σε ότι αφορά το γυαλί και τα παρελκόμενα του. Στις ντουζιέρες Αθήνα κέντρο χρησιμοποιούμε ως επί το πλείστον γυαλιά securite ασφαλείας 10χιλιοστών μαζί με inox μασίφ εξαρτήματα σε διάφορα χρώματα τα οποία προσδίδουν στυλ και παρέχουν ασφάλεια σε κάθε σπίτι . Τα προϊόντα μας συνάδουν σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις ασφαλείας της Ευρωπαικής Ένωσης,και μέσω του site μας θα μπορέσετε να αποκτήσετε ντουζιέρες για την οικίας σας.Στην τιμή αγοράς κάθε ντουζιέρας για την κατηγορία ντουζιέρες Αθήνα κέντρο περιλαμβάνεται σαφώς και η τοποθέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.Στην κατηγορία ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο,συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο,σταθερές ντουζιέρες Αθήνα κέντρο και ντουζιέρες Χαλκίδα προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση εντός της ημέρας.Επίσης πλέον εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και στην κατηγορία ντουζιέρες Χαλκίδα.Προχωρούμε σε αντικατάσταση από παλαιές ντουζιέρες Χαλκίδα και προχωράμε σε τοποθέτηση σε καινούριες ανοιγώμενες ντουζιέρες Χαλκίδα καθώς και σε συρόμενες ντουζιέρες Χαλκίδα.
DAVRISGLASS-Γυάλινες ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο
DAVRISGLASS-Γυάλινες συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

@@@

DAVRISGLASS-Ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο39255560_m

Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα9351537_m

Πρόγραμμα εξοικονομώ κατ΄οίκον

Περιγραφή του προγράμματος

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθάει τους πολίτες σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο να μεγιστοποιήσουν την ενεργειακή απόδοση της οικίας τους εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια και μεγαλώνοντας την αξία του σπιτιού τους.Στις κατηγορίες αλουμίνια Αθήνα κέντρο,pvc Αθήνα κέντρο και αλουμίνια Αθήνα κέντρο δραστηριοποιούμαστε εδώ και χρόνια και προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.
Οι προϋποθέσεις για αυτό το πρόγραμμα ποικίλουν .Τα σπίτια που θα το πάρουν πρέπει να βρίσκονται σε περιοχές με τιμή ζώνης μικρότερης ή ίσης των 2100euro/τετραγωνικό και επίσης πρέπει να έχουν καταταχθεί με βάση του ενεργειακού πιστοποιητικού σε κάποια συγκεκριμένη κλίμακα.
Οι κατηγορίες των πολιτών που θα πάρουν το δάνειο από την τράπεζα χωρίζονται σε 3,(Α1,Α2,Β).

 • Α1:ατομικό εισόδημα < 12.000ευρώΟικογενειακό εισόδημα < 20.000ευρώΚίνητρο 70% Επιχορήγηση και 30%άτοκο δάνειο
 • Α2:12000ευρώ < ατομικό εισόδημα < 40000ευρώ20000ευρώ < οικογενειακό εισόδημα < 60000ευρώΚίνητρο 35%επιχορήγηση και 65%άτοκο δάνειο
 • Β:40000ευρώ < ατομικό εισόδημα < 60000ευρώ60000 < οικογενειακό εισόδημα < 80000Κίνητρο 15%επιχορήγηση και 85%άτοκο δάνειο

Για να μπει κάποιος στο πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο πρέπει να γίνουν κάποιες ενεργειακές επιθεωρήσεις στα παλιά αλουμίνια Αθήνα κέντρο οι οποίες καλύπτονται 100% από το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον μετά την αποπεράτωση του έργου.
Το πρόγραμμα εξοικονομώ καλύπτει και αμοιβή συμβούλου έργου σε ένα ποσό το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 250 ευρώ.

Κατηγορία εργασιών για τη λήψη δανείου

 1. Θερμομόνωση του κτιρίου
 2. Αποκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου Αθήνα κέντρο ,προφίλ αλουμινίου Αθήνα κέντρο, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και αλλαγής τους σε θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο.
 3. Αναβάθμιση της θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού.

DAVRISGLASS-Ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

DAVRISGLASS-Ντουζιέρες Χαλκίδα Γλυφάδα

Συρόμενα Κουφώματα Αλουμινίου

Ακολουθώντας τα νέα δεδομένα για κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο τα οποία έχουν καθοριστεί από τις ενεργειακές προδιαγραφές τις οποίες έχει καθορίσει η Ευρωπαική Ένωση καθώς και το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ οίκον και τα οποία απαιτούν κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο,προφίλ αλουμινίου και κατασκευές αλουμινίου με θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια κρύσταλλα χρησιμοποιούμε τη νέα σειρά PR45 της PROFILCO .Το PR45 είναι μία σειρά κουφωμάτων αλουμινίου η οποία σε συνδυασμό με τα ενεργειακά διπλά τζάμια και κρύσταλλα τα οποία χρησιμοποιούμε και τα οποία προμηθευόμαστε από τις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης όπως είναι η PILKINGTON και η SAINT GOBAIN παρέχουν την καλύτερη θερμοκρασία στο σπίτι σας χειμώνα-καλοκαίρι καθώς και την καλύτερη ηχομόνωση.

Χαρακτηριστικά Αλουμινίου

 • Η χρήση πολυαμιδίων(16mm) στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή θερμομόνωση. Τα πολυαμίδια δεν αφήνουν τον ήχο και την θερμότητα να διαφεύγουν από τα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα και τα διπλά τζάμια κρύσταλλα.
 • Με τα ειδικά κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα,Θα μειωθούν τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού ως απόρροια της εξοικονόμησης ενέργειας
 • Στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα,δεν υγροποιείται το εσωτερικό του τζαμιού και δεν παρουσιάζονται υδρατμοί.
 • Τα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα δέχονται τζάμια κρύσταλλα έως και 32mm
 • To πλάτος του τριπλού χωνευτού οδηγού,στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα είναι 139mm και είναι κατάλληλο για την τοποθέτηση εντός της τοιχοποιίας των σύγχρονων κατασκευών.
 • Το ύψος του οδηγού επαλλήλου στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα είναι 47mm
 • Δυνατότητα σύνδεσης του προφίλ στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα με χρήση γωνιάστρας.
 • Η κύλιση του συστήματος στα κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα γίνεται πάνω σε πρόσθετο οδηγό (ανοδιωμένο ή ανοξείδωτο) για εύκολη κύλιση και μείωση των τριβών, χωρίς να καταστρέφεται το χρώμα από την πολλαπλή χρήση.
 • Εύκολη κύλιση με ράουλα μεγάλης διαμέτρου (29mm) και η αλλαγή τους γίνεται χωρίς την αποσυναρμολόγηση του φύλλου. Ρυθμίζονται εύκολα.
 • Ειδικά σχεδιασμένα αμορτισέρ όπου το κάτω φέρει βουρτσάκι για να σκουπίσει τον ανοδειωμένο οδηγό ενώ το πάνω εισέρχεται εντός του οδηγού για την καλύτερη ευθυγράμμιση των φύλλων και την αποφυγή ανεπιθύμητων ταλαντώσεων των φύλλων
 • Πολλαπλά κλειδώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια.

DAVRISGLASS-Ντουζιέρες Χαλκίδα

DAVRISGLASS-Ντουζιέρες Αθήνα κέντρο

Ντουζιέρες Χαλκίδα9731499_m

Ντουζιέρες Αθήνα κέντρο27585070_m

Ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου

Οι ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο προορίζονται για μπάνια και χώρους λουτρού οι οποίοι δεν έχουν μεγάλες διαστάσεις,αντιθέτως οι συρόμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο προορίζονται για πιο ευρύχωρους και μεγάλους χώρους. Σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών για ασφαλέστερες κατασκευές σε συρόμενες και ανοιγώμενες ντουζιέρες Αθήνα κέντρο χρησιμοποιούμε γυαλιά ασφαλείας 10χιλιοστών securite.&&&Το νέο αυτό σύστημα βασίζεται στην κάμερα περιμετρικού μηχανισμού που χρησιμοποιείται στο προφίλ του PVC σε κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο.Τον περιμετρικό μηχανισμό τον χρησιμοποιούμε στις κατασκευές για κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο,κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα.Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος οφείλεται στο γεγονός ότι τα προφίλ μπορούν να συνδεθούν με απλές διαιρετές γωνιές αλουμινίου και αυτό οφείλεται στην χρήση των κουμπωτών μεντεσέδων αλουμινίου της GU με αποτέλεσμα την κατασκευή κουφωμάτων περιμετρικού κλειδώματος χωρίς την χρήση γωνιάστρας.

Κύρια Χαρακτηριστικά

 • Τα προφίλ συνδέονται με γωνίες
 • Χρησιμοποιούμε μεντεσέδες βαρέου τύπου και της καλύτερης ποιότητας
 • Μεγαλύτερη ασφάλεια με τη χρήση ατσάλινων κλειδωμάτων
 • Μέγιστη στεγάνωση.

Ρολά Αλουμινίου

 • Ρολά αλουμινίου σε κουτιά
 • Μεγέθη 185×185, 185×155, 155×155
 • Χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό τόσο με ανοιγώμενα αλουμίνια όσο και με συρόμενα αλουμίνια.
 • Χρήση ειδικού λάστιχου για καλύτερη στεγανότητα από τον αέρα.

Εξαρτήματα

 • Τα εξαρτήματα αλουμινίου είναι από τους βασικούς παράγοντες οι οποίοι συνδράμουν στην αξιοπιστία μίας σειράς αλουμινίου.
 • EPDM λάστιχα
 • Ανακλίσεις,μεντεσέδες και σπανιολέτες κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα.
 • Γωνίες αλουμινίου ανοξείδωτες

Κάγκελα για τζάμια & κρύσταλλα

Γυάλινο κάγκελο το οποίο χρησιμοποιείται σε μπαλκόνια και όχι μόνο.
Το κάγκελο δέχεται κρύσταλλα 16mm.

Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα

Η εταιρεία μας με πολύχρονη εμπειρία στα κουφώματα αλουμινίου στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά εγγυάται για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προφίλ αλουμινίου που θα βάλετε στο σπίτι σας.
Η εταιρεία κουφωμάτων αλουμινίου Davrisglass ιδρύθηκε το 1985 και μέσα από τη συνέπεια,την επαγγελματικότητα και τη συνεχή εξειδίκευση προσφέρει εδώ και χρόνια τις υπηρεσίες της στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα.
Κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου στην Χαλκίδα με πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Κατηγορίες

 1. Ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
 2. Συρόμενα κουφώματα αλουμινίου Κηφισιά
 3. Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
 4. Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα

Οι τιμές στα κουφώματα αλουμινίου ποικίλουν ανάλογα με το προφίλ που θα χρησιμοποιηθεί, τα τετραγωνικά μέτρα τα οποία θα καλυφθούν ,τα τζάμια κρύσταλλα που θα βάλουμε(ενεργειακά ή απλά),αν τα αλουμίνια είναι απλά ή με θερμοδιακοπή και άλλα πολλά. Η εταιρεία davrisglass εδώ και χρόνια προνοεί για τους καταναλωτές και στην κατηγορία κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα προσφέρει άκρως ελκυστικές τιμές και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε για τιμές σε κουφώματα αλουμινίου μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας.Για τις κατηγορίες προιόντων κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο και κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα υποκαταστήματά μας σε Χαλκίδα και Αθήνα.

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Χαλάνδρι
Κουφώματα αλουμινίου Χαλκίδα
Κουφώματα αλουμινίου Αθήνα κέντρο

DAVRISGLASS-Κουφώματα αλουμινίου Γλυφάδα